Бутик "Женя", гр. Бургас, ул. "Стефан Стамболов" N15, тел. 056 844 933, моб. тел. 0889 427 679, kliviq_it@abv.bg

Въпроси

За да улесним упоребата на онлайн магазина ни, изготвихме списък с най-често задавани от потребителите, въпроси при избор и поръчки на артикули от онлайн магазина CLIVIA-BS.COM


Как мога да направя поръчка?

Посетете онлайн магазина clivia-bs.com, изберете продуктите, които желаете, като кликнете на бутона Купи. За да поръчате желаните артикули, посетете потребителската кошница и изберете Поръчай. Следвайте указаните стъпки, като попълните данните за доставка. Необходимо е да попълните данните за Поръчител и Получател във формата.

Как да направя плащане?

Плащането се осъществява по банков път на посочените данни за плащане:

Kliviya-T EOOD / Кливия-Т ЕООД

UNIKREDIT BULBANK / УниКредит БулБанк

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG 75 UNCR 7000 15 22 27 58 83

Какво е работното време?

От понеделник до неделя от 8:00 до 19:00 часа. 

Има ли минимална поръчка?

Няма изисквания за минимална поръчка.

Какви са сроковете за доставка?

В случай, че поръчката е направена преди 12:00 часа, срокът за доставка е в рамките на деня, а след 12:00 часа доставката ще се осъществи на следващия ден.

 Как се осъществява доставката?

Доставката се осъществява от наши куриери.

 Каква е цената на куриерската услуга?

Цената на доставката зависи това, дали е в рамките на гр. Бургас или за страната. За Бургас е 5 лева, а за страната 20 лева.

Имате ли магазин, където мога да разгледам артикулите Ви?

CLIVIA-BS.COM е онлайн магазин, който предлага продуктите си в магазин на адрес: гр. Бургас, ул. "Стефан Стамболов" N15. Можете да пазарувате като направите поръчка онлайн  или на място в склада.

Мога ли да анулирам направена поръчка?

Поръчката Ви може да бъде анулирана при основателни причини - поръчаната стока е изчерпана. Ние ще ви предложим аналогов артикул. Ако новото предложение не ви допадне, поръчката ще бъде анулирана.